info@mbaakademia.hu

MBAAkadémiá-róligaz_1

mer_1

 MBAAkadémiá-ról

Lapoz >>   Bezár

mer_2

BlueSpine

mer_2

MBA_KLUB_28_KÉK_DÖLT

www.mbaakademia.hu

PICT0127_kicsi

 

   Az MBAAkadémia egyetlen célja színvonalas előadások, klub rendezvények keretében fenntartani a kommunikációt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, MBA posztgraduális szakán végzett, jelenlegi hallgatói és tanárai között.

   Az itt végzett hallgatókon keresztül a gazdaság szinte valamennyi szereplője (multinacionális vállalatok, intézmények, jelentősebb nagyobb hazai vállalatok, számos dinamikusan fejlődő kis-és középvállalat) képviselteti magát. Nehezen lehetne felsorolni a gazdaság olyan területét (állami szektor, ipar, kereskedelem, pénzügy, szolgáltatás…), amelyről nem vesznek részt hallgatók a képzésen.

   A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, MBA kurzusa Magyarország vezető MBA képzése. Nemcsak az egyik legnépszerűbb MBA diploma Magyarországon, hanem a legnagyobb hallgatói létszámmal is rendelkezik. A hallgatóság a legkülönbözőbb előtanulmányokkal, graduális képzéssel, tapasztalattal rendelkezik. Ezen sokrétűség, de mégis közös gazdasági érdeklődés, szemlélet miatt fontos, hogy fennmaradjon a kommunikáció az itt végzett hallgatók között.

  Az esemény egy évben egyszer vagy kétszer kerül megrendezésre (tavasszal és ősszel) Budapest belvárosában, patinás környezetben, a Magyar Tudományos Akadémia Tudós Kávézójában.

 1.oldal

MBAAkadémiaigaz_1

mer_1

 MBAAkadémia

2.oldal >> Lapoz