info@mbaakademia.hu

2005 ősz – Kulturáltan politikáról

 2005 ősz - Kulturáltan politikáról

Lapoz >>   Bezár

www.mbaakademia.hu

2005 októberében

 

Somogyi Zoltán,

a Political Capital igazgatója

és munkatársai tartottak előadást

„Kulturáltan politikáról, esélylatolgatás a közelgő választásokra tekintettel"

 

címmel.

A POLITICAL CAPITAL-ról röviden

 

 

   A Political Capital 2001. szeptemberében alakult cég, amelyet két magyar kommunikációs szakértő és politikai elemző, Somogyi Zoltán és Szabados Krisztián alapított.

 

   A tevékenységük alapvetően két részből áll.

 

· Kutatási divíziójuk gyors- és mélyelemzéseket, tanulmányokat, kutatásokat készít a magyar politikai élet fejleményeiről; mindenről, amely befolyásolja a társadalom és a gazdaság folyamatait. Neves szakértőinek köszönhetően magyar viszonylatban példátlan gyorsasággal és minőségben készítenek olyan elemzéseket, amelyek nagyban segíthetik a magánvállalatok, érdekvédelmi szervezetek döntéshozóinak, illetve elemzőinek a munkáját.

 

· Kommunikációs divíziójuk a kutatási részleg adataira és elemzéseire támaszkodva készít a közélet szereplőinek politikai marketing- és kommunikációs stratégiákat. Kommunikációs háttérelemzéseik segítik a közélet szereplőit abban, hogy eldönthessék, mely szerepek vezetnek sikerre és melyek nem. Vállalják politikai stratégiák tervezését, üzenetek megfogalmazását és médianapirendre helyezését, imázsépítést és médiatréningeket.

További információ a kutató- és tanácsadóintézetről a www.politicalcapital.hu  honlapon érhető el.

 1.oldal

MBAAkadémia

 MBAAkadémia

2.oldal >> Lapoz